ΜΗΛΟΣ: ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ


Ανακαλύψτε την ομορφιά της Μήλου. Ελάτε μαζί μας για μια εκπληκτική ημερήσια εκδρομή με τα Chrysovalandou Catamarans. Θα μυηθείτε στη ναυτοσύνη, θα συμμετάσχετε ενεργά στην ιστιοπλοΐα και να επισκεφθείτε διάσημες τοποθεσίες προσβάσιμες μόνο από τη θάλασσα. Τολμήστε να δοκιμάσετε μια μοναδική εμπειρία...

 • 45

  Safari Jet Ski

  Η βόλτα με το jetski αποτελεί την απόλυτη εμπειρία των διακοπών με εγγυημένη την έκρηξη αδρεναλίνης! Μπορείτε να ανακαλύψετε τη φυσική ομορφιά του νησιού πηγαίνοντας στις μαγικές παραλίες με το jetski. Μια μοναδική κι αξέχαστη εμπειρία με τη συνοδεία της εξειδικευμένης μας ομάδας!

 • 45

  Αδάμας - Κλέφτικο

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  nΕΚΤΟΣ ΠΕΜΠΤΗΣ & ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

  nΜια εξόρμηση 26 ναυτικών μιλίων που σας ταξιδεύει στις φυσικές ομορφιές της βορειοδυτικής ακτογραμμής.

 • 45

  Ο γύρος της Μήλου και επίσκεψη στην Πολύαιγο

  45 ναυτικά μίλια για το γύρο του νησιού και επίσκεψη στη μαγευτική Πολύαιγο, με σύντομες στάσεις σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες τοποθεσίες.

 • 45

  Γύρω από την Πολύαιγο και επίσκεψη στην Κίμωλο

  ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ.
  nΝέες μαγικές τοποθεσίες, νέες εμπειρίες στη ολοήμερη εξόρμηση γύρω από την Πολύαιγο και την Κίμωλο, μακριά από την κίνηση και τον μοντερνισμό.

 • 45

  Ιδιωτικές Ημερήσιες Ναυλώσεις

  Τα Chrysovalandou catamarans είναι επίσης διαθέσιμα για ιδιωτική ημερήσια ενοικίαση. Οι διαδρομές προσαρμόζονται βάσει των προτιμήσεων ή των απαιτήσεών σας.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ: ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ


All-inclusive ιδιωτικά εβδομαδιαία ταξίδια & καταδυτικές εκδρομές γύρω από τα ελληνικά νησιά. Οι κρουαζιέρες που περιγράφονται σε αυτές τις σελίδες είναι ενδεικτικές, μπορούν να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις σας και να ικανοποιήσουν κάθε σας απαίτηση. Επικοινωνήστε με την έμπειρη ομάδα μας και σχεδιάστε από κοινού ένα μοναδικό ταξίδι.

 • 45

  5 εκπληκτικές ημέρες στη μαγευτική Μήλο!

  5 ημέρες ξεγνοιασιάς στη μαγευτική Μήλο!nnΕτοιμάσαμε ένα ξεχωριστό πακέτο για εσάς ώστε να ζήσετε μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί μας!

 • 45

  11 αξέχαστες ημέρες στις ονειρικές Κυκλάδες!

  Επισκευθείτε τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά των Κυκλάδων (Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη) με αυτό το ευέλικτο πακέτο 11 ημερών.

 • 45

  Ταξίδι 11 ημερών συνδυάζοντας γη και θάλασσα...

  Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, επισκευθείτε είτε μικρά, ήσυχα νησιά είτε διάσημους προορισμούς συνδιάζοντας διαμονή σε σκάφος και σε ξενοδοχείο.

 • 45

  Εβδομαδιαίο ταξίδι στις νοτιοανατολικές Κυκλάδες

  Επικοινωνήστε με την έμπειρη ομάδα μας και οργανώστε μαζί το ταξίδι των ονείρων σας.

 • 45

  15ήμερο ταξίδι στις νοτιοδυτικές Κυκλάδες

  Τα ιστιοφόρα catamaran Chrysovalandou είναι ο σύγχρονος και ασφαλής τρόπος να περάσετε τις διακοπές σας, είτε σε μεγάλα νησιά με υποδομές όπως η Νάξος, είτε σε μικρότερα και πιο απομονωμένα όπως η Δονούσα.