38

Γύρος της Μήλου και επίσκεψη στην Πολύαιγο (Διαδρομή 2) από Αδάμαντα


Expand Photo Book now

Σε περίπου 45 ναυτικά μίλια για το γύρο του νησιού και επίσκεψη στη μαγευτική Πολύαιγο, με σύντομες στάσεις σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες τοποθεσίες.

Αναχώρηση στις 08:30 π.μ από το λιμάνι του Αδάμαντα
.
Πλέουμε παραλιακά και βγαίνοντας από τον κόλπο της Μήλου θα αντικρίσουμε τα παραδοσιακά ψαροχώρια Σκινώπη, Κλήμα, Αρετή και Φουρκοβούνι, με τα πολύχρωμα σπιτάκια -τα λεγόμενα “σύρματα”- χτισμένα πάνω στη θάλασσα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τις Αρκούδες, ένα σύμπλεγμα υφαιστειογενών βραχών που έχει πάρει τη μορφή αρκούδας. Στα δεξιά μας βλέπουμε την πανέμορφη παραλία της Πλάθιενας και στα αριστερά μας τα δύο νησάκια Αρκαδιές. Πλέοντας  βόρεια θα περάσουμε από τον Φυροπόταμο, τα Μαντράκια, καθώς και το Σαρακίνικο με το μοναδικό σεληνιακό τοπίο! Ενώ, τα τρία ηφαιστιογενή νησάκια τα λεγόμενα Γλαρονήσια αποτελούν ένα τοπίο ομορφιάς που σου κόβει την ανάσα, καθώς και ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο! 
Περνώντας, από το στενό Μήλου - Κιμώλου βλέπουμε τα Πολλώνια.
Ακολουθεί, η άφιξή μας στην Πολύαιγο. Στα καταγάλανα νερά της, που θυμίζουν μια απέραντη πισίνα, απολαμβάνετε το μπάνιο σας!
Ανοίγοντας πανιά θα πλεύσουμε στα ανατολικά παράλια της Μήλου και, περνώντας από τα θειορυχεία, θα κατευθυνθούμε προς την πολύχρωμη παραλία του Φιρλίγκου. Κάνουμε άλλη μια στάση για μπάνιο σε απίστευτα, καταγάλανα νερά! Ταξιδεύοντας τώρα στη νότια πλευρά του νησιού θα περάσουμε από το Παλιοχώρι και την Αγία Κυριακή, για να προσεγγίσουμε την απρόσιτη παραλία του Γέρακα -που λέγεται και "Αμμοτσουλήθρες"- για μια ακόμη βουτιά!
Η πορεία μας τώρα είναι για το Κλέφτικο! Ταξιδεύουμε ολοταχώς για το ορμητήριο των πειρατών με τις αμέτρητες σπηλιές!
Τέλος, αναχωρούμε για μια περιήγηση στις καταπληκτικές παραλίες της ακτογραμμής της Δυτικής Μήλου (Συκιά, Άγιος Ιωάννης, Τριάδες, Αγκάθια). 
Επιστροφή στο λιμάνι του Αδάμαντα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σάς προσφέρονται σνακς, αναψυκτικά, ποτά (κρασί, μπύρα), γεύμα (κρέας, ψάρι ή θαλασσινά), καθώς και φρούτα ή παγωτό.

To πρόγραμμα υπόκειται σε τροποποιήσεις αναλόγως των καιρικών συνθηκών & κατά την κρίση του καπετάνιου.

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Μη Επιστρέψιμο ποσό
01 APR - 10 JUN  110€
11 JUN - 14 SEP  130€
15 SEP - 28 OCT  110€

Επιστρέψιμο ποσό
01 APR - 10 JUN  120€
11 JUN - 14 SEP  140€
15 SEP - 28 OCT  120€

10η ΙΟΥΛΙΟΥ - 10η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Μέγιστος αριθμός επιβατών
για Nautitech 395 » 28 επιβάτες  /  για Nautitech 475 » 38 επιβάτες

1η ΜΑΪΟΥ - 10η ΙΟΥΛΙΟΥ & 10η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 31η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Μέγιστος αριθμός επιβατών
3 φορές την εβδομάδα 10 έως 16 Επιβάτες και για τα δύο σκάφη
4 3 φορές την εβδομάδα για Nautitech 395 » 28 επιβάτες /  για Nautitech 475 » 38 επιβάτες

Comments

Leave a comment