38

Ταξίδι 14 ημερών συνδυάζοντας γη και θάλασσα...


Expand Photo Contact Now

n Ημέρα 1η:  Θα σας παραλάβουμε από το λιμάνι της Μήλου,
n ακολουθεί μεταφορά σας στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια θα απολαύσετε μια πεντάωρη ξενάγηση, εξερευνώντας το μαγευτικό νησί της Μήλου με την βοήθεια έμπειρου ξεναγού.
n
n  
n
n Ημέρα 2η:  Μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, ώστε να ανακαλύψετε όλες τις ομορφιές του νησιού.
n Εναλλακτικά, μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς κάποιες δραστηριότητες όπως (καγιάκ, jet- ski safari, καταδύσεις ή και γεωλόγικους περιπάτους μια και το νησί της Μήλου φημίζεται για τον ορυκτό του πλούτο).

n
n  
n
n Ημέρα 3η: Το πρωινό σας είναι ελεύθερο να το αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε.
n Το απόγευμα πρόκειται να επισκεφτούμε το επιβλητικό κάστρο του νησιού. Για την συνέχεια μπορείτε να απολαύσευτε τον κάφε σας ή το κοκτέιλ σας στο φημισμένο cafe-bar Utopia απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα.
n
n  
n
n Ημέρα 4η: Στις 10 π.μ πραγματοποιήται συνάντηση με τους hosts όπου μαζί θα επισκεφθείτε το τοπικό supermarket
n ώστε να αγοράσετε τις προμήθειες τις αρεσκειάς σας για το σκάφος. Στις 12 π.μ θα ανοίξουμε πανιά με προορισμό μας την δυτική πλευρά του νησιού και φυσικά θα πραγματποιηθεί επίσκεψη μας στο εντυπωσιακό Κλέφτικο. Θα ξεναγηθείτε στις πολυάριθμες σπηλιές που υπάρχουν εκεί. Μέρος που οι πειρατές χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο τους. Διανυκτεύρευση, θα πραγματοποιηθεί σε αυτή την μαγευτική τοποθεσία.
n
n  
n
n Ημέρα 5 : Αναχώρηση για το υπέροχο νησί της Πολυαίγου!

n
n Στάση 1 ώρας στις ζεστές πηγές στην όμορη παραλία του Φιρλίγκου. Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στις σπηλιές όπου ζουν οι φώκιες. Ακουλουθεί 2ωρη στάση για μπάνιο. Συνεχίζουμε, για να επισκεφτούμε ένα ζευγάρι βοσκών που ζει στην Πολύαιγο όπου μπορούμε να προμηθεύτουμε πεντανόστιμο ντόπιο τυρί και κατσικίσιο κρέας. Η επόμενη μας στάση θα είναι στην “χώρα”της όμορφης Κιμώλο, όπου μπορείτε να επιλεξατε μια πραδοσιακή ταβέρνα για το μεσημεριανό σας. Ακολουθεί η επιστροφή στην “Κάτω Μερσίνη” στην Πολύαιγο.
n
n  
n
n Ημέρα 6η : Το πρωί μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στα καταγάλανα νερά.
n Θα απολαύσετε τπ πρωινό σας στο σκάφος. Ακολουθεί, αναχώρηση μας για την Πολύαιγο. Προορισμός μας τώρα η όμορφη Φολέγανδρος. Εάν ο καιρός μας το επιτρέψει θα σταματήσουμε στο “Καραβοστάσι” , στην περίπτωση που φυσάει θα πραγματοποιήσουμε στάση στον “ορμό Αγγάλι”. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την “χώρα” της Φολεγάνδρου , να εξερευνήσουμε το πραδοσιακό της χωριό και την τοπική εκκλησία. Μετά το ηλιοβασίλεμα θα πάμε να δειπνήσουμε σε κάποιο τοπικο εστιατόριο.
n
n  
n
n Ημέρα 7η : Στάση στην Καρδιότισσα, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας και να εξερευνήσετε το βυθό με μάσκες και βατραχοπέδιλα.
n
n Εάν ο καιρός μας το επιτρέψει ο καπετάνιος θα σας πιάσει φρέσκα ψάρια όπου θα είναι και το μεσημεριανό μας. Εν συνεχειά προορισμός μας είναι η Σίκινος, εκεί θα βρούμε μια εντυπωσιακή εκκλησία που μοιάζει με μοναστήρι. Ακολουθεί επίσκεψη μας την πόλη της Σίκινου. Παράλληλα ενώ θα απολαμβάνουμε το ηλιοβασίλεμα μπορούμε να απολαύσουμε λίγο κρασι στο όμορφο οινοποιείο που βρίσκεται εκεί. Διανυκτέρευση θα πραγματοποιηθεί στην Σίκινο.

n
n  
n
n Ημέρα 8η : Αναχώρηση για Ίο.

n Στην Ίο θα υπάρχει λεωφορείο που θα σας μεταφέρει στην πόλη της Ίου. Το απόγευμα θα αναχωρήσουε για την  Ηρακλειά. Διανυκτέρευση, θα πραγματοποιηθεί στην Ηρακλειά. 
n
n  
n
n Ημέρα 9η : Μετά το πρωίνο μας θα έχουμε μια μοναδική εμπειρία snorkelling
n εξερευνώντας και τραβώντας φωτογραφίες από το εντυπωσιακό ναυάγιο του αεροπλάνου του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Στην συνέχεια υα επισκεφθούμε τα Κουφονήσια, μια υπέροχη τοθεσία. Διανυκτέρευση, θα πραγματοποιηθεί στα Κουφονήσια. 
n
n  
n
n Ημέρα 10η : Αναχώρηση στις 10:30 π.μ, προορισμός μας τώρα είναι ο “όρμος Ρίνα”,
n ο οποίος βρίσκεται στην νότια πλευρά της Νάξου. Θα απολαύσετε το μπάνιο σας , εξερευνώντας την θαλάσσια σπηλιά που βρίσκεται εκεί. Συνεχίζουμε για την Σχοινούσα. Διανυκτέρευση θα πραγματοποιηθεί εκεί.
n
n  
n
n Ημέρα 11η : Αναχωρούμε από το Μαγγανάρι της Ίου,
n ώστε να απολαύσουμε τα καταγάλανα νερά. Στην συνέχεια θα απολαύσουμε ένα υπέροχο γεύμα σε κάποια τοπική ταβέρνα. Διανυκτέρευση θα πραγματοποιηθεί σε έναν όμορφο τοπικό κολπίσκο στην Σαντορίνι για να απολαύσουμε το άκρως εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα.
n
n  
n
n Ημέρα 12η : Αναχώρηση με προορισμό μας το λιμάνι “Αμμούδι” εκεί θα είμαστε στις 11:00 π.μ.
n Εν συνεχεία, θα οδηγειθήτε στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί 5ωρη ξενάγηση στα πιο όμορφα και χαρακτηριστικλα μέρη του νησιού της Σαντορίνης. Το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο να το αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε.
n
n  
n
n Ημερα 13η : Η μέρα είναι ελεύθερη για εσάς, να εξερευνήσετε το νησί και να κάνετε κάποιες δραστηριότητες αν το επιθυμείτε.
n
n  
n
n Ημέρα 14η :Αναχώρηση για τον προορισμό της επιλογή σας. 
n
n  
n

Comments

Leave a comment