38

5 εκπληκτικές ημέρες στη μαγευτική Μήλο!


Expand Photo Contact Now

5 ημέρες ξεγνοισιάς στη μαγευτική Μήλο!
nΕτοιμάσαμε ένα ξεχωριστό πακέτο για εσάς ώστε να ζήσετε μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί μας!
n
n1η Ημέρα : Σας καλωσορίζουμε στο νησί της Αφροδίτης, πραγματοποιείται μεταφορά σας στο ξενοδοχείο. Ενώ, για την συνέχεια ακολουθεί ξενάγηση, με αυτοκινητο ,η οποία περιλαμβάνει τα πιο γραφικά και χαρακτηριστικά μέρη του νησιού. Συγκεκριμένα, η επίσκεψη στην Φυλακοπή, το μαγευτικό Σαρακίνικο, την κοσμοπολίτικη Πλάκα με τα γραφικά σοκάκια της, τις Χριστιανικές κατακόμβες, το παραδοσιακό οικισμό Κλήμα, καθώς και το εντυπωσιακό αρχαίο θέατρο. Αποτελούν τοποθεσίες που αναμφισβήτητα εντυπωσιάζουν και ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα τους! Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται στην νοτια πλευρα του νησιου οπου θα απολάυσετε το μπάνιο σας!
n
n2η Ημέρα : Θαλάσσια εκδρομή με καταμαράν! Εξερευνήστε την δυτική πλευρά της Μήλου με άνεση και ασφάλεια! Θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία με το catamaran Χρυσοβαλάντου, θα απολαύσετε το μπάνιο σας, σε τοποθεσίες που θα σας μείνουν αξέχαστες, οι Καλόγριες, η σπηλιά της Συκιάς, καθώς και το “περίφημο” Κλέφτικο της Μήλου είναι μέρη τα οποία σίγουρα θα σας μαγέψουν!
n
n3η Ημερα : Γεωλογικός Περίπατος ! Η περιπέτεια και η εξερεύνηση του νησιού συνεχίζετε με ένα γεωλογικό περίπατο! Η Μήλος είναι ένα ηφαιστιογενές νησί, που θα εντυπωσιαστείτε από την πληθώρα πετρωμάτων και τις απίστευτες εναλλαγές χρωμάτων που συντελούν σε ένα γεολογικο θαύμα της φυσης, δημιουργώντας εικόνες που κόβουν την ανάσα στους επισκέπτες του! Ο περίπατος μας περιλαμβάνει επίσκεψη στην σπηλιά του Παπάφραγκα, στο Μεταλλευτικό μουσείο, στις Αλικές, στον κρατήρα του ηφαιστείου στην Φυριπλάκα, στον Κάλαμο, καθώς και στο ορυχείο της Αγγεριάς. Ο γεμάτος ενδιαφέρουσες πληροφορίες και εικόνες περίπατος μας ολοκληρώνεται στα Πολλώνια..
n
n4η Ημέρα : O γύρος της Μήλου αποτελεί μια εναλλαγή τοπίων και χρωμάτων. Μέσα από αυτήν την θαλάσσια εκδρομή θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε όλες τις απρόσιτες παραλίες του νησιού. Tα μαγευτικά Γλαρονήσια, ο Γέρακας και το νησάκι της Πολυαίγου με τα καταγάλανα νερά, Ο Φυρλίγκος καθώς και το ονειρικό Κλέφτικο θα σας γεμίσουν εικόνες και αναμνήσεις από αυτό το όμορφο νησί
n
n5η Ημέρα : Ημέρα επιστροφής! Πραγματοποιείται μεταφορά σας στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο για την αναχώρηση σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να αξιοποιήσετε την ημέρα σας όπως επιθυμείτε.
n
nΤο πρόγραμμα μπορεί να διαμορφωθεί και να γίνει ευέλικτο ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας.
n
nΣτην τιμη δεν συμπεριλαμβάνονται εισόδοι σε μουσεία, καθώς επίσης τα ακτοπλοικά ή αεροπορικά εισητήρια.
n
nΣτις θαλάσσιες εκδρομές με σκάφος συμπεριλαμβάνονται σνάκς, πλήρες γεύμα, ποτά - αναψυκτικά καθώς και snorkelling εξοπλισμός.
n
nΟι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με την επιλόγη του πακέτου (είτε σε γκρούπ, είτε ως prive 2 ή 3 άτομα).

Comments

Leave a comment