38

11 αξέχαστες ημέρες στις ονειρικές Κυκλάδες!


Expand Photo Contact Now

11 αξέχαστες ημέρες στις ονειρικές Κυκλάδες (Πάρο- Νάξο - Σαντορίνη)
n
n1η Ημέρα : Παραλαβή σας από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, ακολουθεί μεταφορά σας στο ξενοδοχείο. Για την συνέχεια μια μοναδική ξενάγηση, ώστε να εξευρενήσετε την μαγευτικό νησί της Νάξου!
n
n2η Ημέρα : Μπορείτε να απολαύσετε την ημέρα σας κάνοντας βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού!
n
n3η Ημέρα : Το πρωί η ημέρα σας είναι ελεύθερη. Ακολουθεί επίσκεψη μας στο κάστρο της Νάξου και στο αρχοντικό σπίτι του Καραβία
n
n4η Ημέρα : Στις 10:00 π.μ θα συναντηθούμε με την host, ώστε να επισκεφτούμε ένα τοπικό μάρκετ και να εφοδιαστούμε με προμήθειες. Στις 12:00 π.μ θα αναχωρήσουμε για την πανέμορφη Πάρο, θα ακολουθήσει στάστη στο Οβριόκαστρο, όπου και θα απολάυσετε το μπάνιο σας! Το απόγευμα θα είμαστε στην Νάουσα της Πάρου, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.
n
n5η Ημέρα : Αναχώρηση από την Ναόυσα στις 10:30 π.μ με κατεύθυνση ανατολικά της Πάρου. Συγκεκριμένα, κατευθυνόμαστε στον “Αμάρα” πρόκειται για μια βραχονησίδα νοτιοδυτικά της Νάξου, όπου θα έχουμε την ευκαιρία κάνοντας snorkelling να εξευρενήσουμε το γνωστό ναυάγιο που συνέβη εκεί. Έπειτα, θα ακολουθήσει η το μικρό νησάκι της Ηρακλειάς, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.
n
n6η Ημέρα : Αναχώρηση στις 10:30 π.μ για τον όρμο “Ρίνα”, νότια της Νάξου, θα απολαύσουμε το μπάνιο μας και θα εξευρενήσουμε την σπηλιά που βρίσκεται εκεί. Συνεχίζουμε με προορισμό μας το κάτω Κουφονήσι, όπου ακουλουθεί κολύμπι, έπειτα μπορούμε να γευματίσουμε στην μοναδική, παραδοσιακή ταβέρνα που υπάρχει. Η διανυκτέρευση μας θα γίνει στο Πάνω Κουφονήσι.
n
n7η Ημέρα : Aναχώρηση στις 10:30 π.μ, τώρα κατευθυνόμαστε δυτικά της Ηρακλειάς, εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να εξευρενήσουμε την τοποθεσία και να τραβήξουμε φωτογραφιές, καθώς το αεροπλάνο του β’ Παγκοσμίου Πολέμου που έχει βυθιστεί εκεί αποτελεί πρωτόγνορο θέαμα. Συνεχίζουμε την πορεία μας προς το Μαγκανάρι της Ίου, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.
n
n8η Ημέρα : Αναχώρηση 10:30 π.μ για την όμορφη Σίκινο, έχουμε 2 ώρες στην διάθεση μας ώστε να ανακαλύψουμε τις ομορφιές του νησιού. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε από την Σίκινο με προορισμό μας την ονειρική Σαντορίνη, όπου και θα διανυκτερεύσουμε.
n
n9η Ημέρα :Μεταφορά σας από το λιμάνι με λεωφορείο στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί, 5ωρη ξενάγηση στα πιο χαρακτηριστικά και εντυπωσιακά μέρη του νησιού! Το απόγευμα είναι ελεύθερο να περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια του νησιού.
n
n10η Ημέρα : Η μέρα σας είναι ελεύθερη.
n
n11η Ημέρα : Αναχωρείτε για τον προορισμό που επιθυμείτε.

Comments

Leave a comment