ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ

Επισκεφθείτε το νησί μας με ένα από τα καθημερινά δρομολόγια πλοίων και ταχύπλοων τελευταίας τεχνολογίας, η προέκταση των οποίων φτάνει στη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Κρήτη και τη Ρόδο. Αναζητήστε μικρά και οικογενειακά συγκροτήματα στα χωριά και τους παραθαλάσσιους οικισμούς. Φημίζονται για την φιλοξενία τους και προσφέρουν όλο και πιο βελτιωμένες υπηρεσίες. Το οδικό μας δίκτυο θεωρείται από τα καλύτερα των Κυκλάδων και επιτρέπει την επίσκεψη στα αξιοθέατα και τις μαγευτικές παραλίες του νησιού με κάθε μέσο (αυτοκίνητο, μηχανή, λεωφορείο ή ταξί). Επιπλέον, τα ιστιοφόρα σκάφη εξασφαλίζουν την πρόσβαση σε όλες τις απρόσιτες, αλλά απαράμιλλης ομορφιάς παραλίες.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Το γραφείο μας φημίζεται για τις ημερήσιες εξορμήσεις σε μοναδικής ομορφιάς τοποθεσίες του νησιού μας με τα ιδιόκτητα ιστιοφόρα catamarans Chrysovalandou. Διαθέτει τα συγκεκριμένα σκάφη επίσης για ιδιωτικές ημερήσιες εκδρομές στη Μήλο ή και για εβδομαδιαίες ή 15ήμερες εκδρομές στα νησιά των Κυκλάδων. Μπορείτε ωστόσο να επιλέξετε μεταξύ μιας ευρείας γκάμας ιστιοφόρων ή μηχανοκίνητων σκαφών και ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών που συνεργάζονται μαζί μας, παρέχοντας απεριόριστη δυνατότητα και ποικιλία ως προς την οργάνωση του προσωπικού σας πακέτου.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΚΑΦΗ

Εξασφαλίζουμε συνεργασίες με ιστιοφόρα και μηχανοκίνητα σκάφη για να ταξιδέψετε στην ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τύπο και τη διαθεσιμότητα των σκαφών.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Το γραφείο μας, σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες, παρέχει ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων, που προσφέρουν στιγμές περιπέτειας, εξερεύνησης, δημιουργικότητας: Αρχαιολογικές περιηγήσεις • Γεωλογικοί περίπατοι • Πεζοπορίες στο μεγάλο δίκτυο μονοπατιών που έχει χαρτογραφηθεί • Εξορμήσεις με θαλάσσιο καγιάκ κατά μήκος της ακτογραμμής • Μαθήματα Κατάδυσης • Μύηση στην τοπική μηλέικη κουζίνα

Subscribe To Our Newsletter